Myje bra dag!

Nu äntligen har det vänt. För det har jag bestämt mig för. Nu blir mitt liv bra igen.

Det kommer att finnas vikariat till mig när jag kommer hem till Umeå =) Klaffar allt så kanske jag har jobb direkt! Så glad!

Det har dessutom kommit jätte rolig forskning som jag ska göra en grej av nästa vecka. Spännande blir det!

Har mest filmat idag, det är riktigt roligt att filma när man inte behöver tänka på att få ihop ett helt inslag, göra synkar etc. Utan då man bara kan fokusera på filmandet. Roligt!

Nu snart bär det av till Edsbyn, mamma och lillasyster.

Första snön har kommit! I Uppsala snöar det lapphandskar! =) Äntligen.

Mycket att vara glad över idag!

Hoppas du får en trevlig allhelgonahelg! Krams!

hälsosam

Det är nått jag vill bli. Få en coach som sätter lite fart på musklerna, en dietist som ger mig bra och enkla, men goda recpet som är nyttiga. Men som vanligt finns det ett problem, jag har så jäkla dålig självdiceplin. När man kan äta lönnsirap, smörstekta köpta pankakor med kanel och bacon. Popcorn. Choklad. Hamburgare - det måste vara en enklaste lunchen och jag är garanterad att äta mig mätt. Vet vad jag får. Jag är ju så kräsen!

Jag vet vad du tänker. I know. Jo. JAG VET! Men det blir bara inte så... jag är lat. Trött. Å snuset smakar gott och gör mig glad i själen! Jojo.. I know.

Det är så tråkigt att göra tråkiga saker. Som att gå ut med soppåsen. Eller att tvätta. Och att äta allt som inte är speciellt.

När man läser det här kan man inte tro att jag inte är rädd för vuxenpoäng. Kollar Nytt läge på trean. Vad ska man tänka på när man köper hus? Funderar på att skaffa statoilkort som tillskott till ica kortet...

Behöver en piska på allt det där tråkiga bara!

Nu kommer familjen hem, måste se vad dom tycker om alla utslagna väggar.

Puss!

Båten ska upp och hamocken ska bindas upp

Det har jag just hört på vädret. Det blir blåsigt och kallt. Här i Uppsala är det runt noll strecket, nästan inga löv kvar. Grr.

Fick en påminnelse om att jag varit dålig på att blogga. Jag har varit så trött bara! Sover och sover.

Min rumskompis är iaf jätte trevlig och hänsynsfull! Så det är riktigt bra. Mina farhågor var inte befogade.

I helgen var jag till Umeå och gjorde nog årets dyraste misstag. Påväg ner till Uppsala söndagkväll visade det sig att jag bokat nerresan samma dag som uppresan, dvs på fredagen den 24:e. HU! 1500 spänn fick jag pröjsa för en ny biljett. Att lägga på min redan galet dyra biljett jag redan betalt. Så 3700 kronor la jag på en helg i Umeå. INTE vad jag har råd med.

Men helgen var trevlig! Härliga människor, Umeås bästa burgare, kramar å mys.

Idag höll jag på att köra fast i lervälling lååång ifrån civilisationen, höll på att förstöra bilens underrede (men tror att det gick bra) och filmade ett nedbränt hus med förmodad innebränd. Det var inge roligt. Blev illa berörd av att komma så nära. Stackars anhöriga och vänner.

Sterling har gått i KK, kanske dagens största nyhet. Gårdagens nyhet var att lillasyster flyttat in i sitt nya hus! Sååå många vuxenpoäng har hon fått och dessutom en glad men lite sotis stora syster =) Hon har köpt platt-tv till och med!

Nu har jag skrivit strunt så många tecken att om du fortfarande läser så ger jag dig en stor eloge!

Trevlig kväll mina vänner!

Bytheway har jag köpt ny mobil nu, så nu ska jag väl höras av alla hoppas jag.

nåja

Nu har ilskan lagt sig något. Får väl se vad det är för tjomme som flyttar in.

Har just kommit hem från jobbet, inte mycket nytt under solen.

Vet  inte riktigt varför jag började skriva det här inlägget, har inte så mycket att prata om. Är ganska trött. Känns igen? Ha.

Nåja.

Tillägg

1.5 När man ska vara borta i tre månader behöver man inte heller kasta öppna saker i kylen, typ öppnad tomatsås, öppnad grädde etc. Vad förväntar man sig? 1. att någon vill äta ens gamla mat - utan att ha en aning om hur länge det varit öppnat. 2. att någon ska kasta ens gamla mat. 3. att man ska komma hem och lägenheten är full av ohyra som älskade ens gamla mat.

Förbannad

Vad är det med allt! Jag vill bara sparka och slå runt omkring mig.

1. BOENDE

1.1 Lgh som jag sett fram emot så länge: Dålig organisationsförmåga/hjärndödhet gör att jag imorgon får en hyresgäst. Jo. Vi ska bo två främlingar i samma LILLA tvåa. Båda med nästan uteslutande OB-scheman - vilket gör att vi behöver sova och ha tyst väldigt udda tidern. Citat "Oj, var det i november du flyttar".

1.2 Att städa lägenheten innan man drar och har hyrt ut den verkar inte vara allmänt förnuft. Inte ens att damsuga bort dammråttorna eller chipset på golvet.

1.3 Att låna andras prylar och sedan kasta bort dom/ta dom/gömma dom, verkar också vara helt okej.

1.4 Att inte låta sina två hyresgäster få ens EN hylla att dela på i garderob och badrum påvisar ytterligare bara ovanstående teori om allmänt förnuft.



2. PENGAR

2.1 Handelsbanken vet inte hur man håller folks saldon stabila. Att lägga till lite pengar å sen ta bort dom är helt okej, så länge det är på bankens villkor. Att sedan förneka allt (Trots att kunden har stenkoll på kontot) funkar så pass bra att kunden byter bank.

2.2 Har du ett bra tips på en bra bank?

2.3 Det är jävligt checkt att stå på Arlanda och inte ha pengar för att ta sig därefrån, på grund av ovanstående banks inkompetens.



3. TELEFON

3.1 Vad är problemet med att låta mikrofonen i mobiltelefoner leva lite längre än genomsnittliga 1,5 år?

3.2 Alla Sony Eriksson telefoner jag har haft har haft en mikrofon som gör att den dör efter ovanstående tid.

3.3 Någon som har tips på en bra mobiltelefon?


4. FLYGPLAN

4.1 Återigen - VARFÖR kostar en resa ToR Arlanda-Umeå lika mycket som en vecka utomlands eller en resa till Thailand?

4.2 Har flygbränslet verkligen blivit SÅ dyrt.

4.3 Ska starta mitt eget jäkla flygbolag.

4.4 Sen när kostar en liten smörgås och en kopp äckligt kaffe 70 spänn?


SLUTLIGEN: Var är världen som jag tyckte om?


hjärnbry

Det är bissart när man tänker att alla människor är stora envisa spermier.

Yes

I did it! Inte direkt, men utan ångest! Hoppas att det känns lika bra imorgon, om inte bättre =)

Nu har jag flyttat iaf. Det är skönt. Igår när jag skulle sova stod det ännu en gång klart att Gränby inte är ett bra område. När grannarna väl slutat banka, så började ett gäng kids (tonåren) skrika och gapa utanför mitt fönster. Genom en springa i persiennen såg jag 4-5 killar i mjukisbyxor och huvtröja, dom hade en kniv och verkade träna fight modes eller nått. Mellan träningspassen (kursen "hur man attackerar nån med kniv") rökte dom... cigaretter? I don't know, don't care. Det roliga var att varje bloss följdes av en kraftig hostattack =) Så mycket för att vara tuff! Hahaha

Eftersom jag lyckades övermanna min hjärna idag, belönade jag mig själv med ett par timmars total relax på Fyrishov, en jätte god pizza och en skön promenad =)

Snart är det nog dags för sömnen... synd bara att jag har en TV med heeelt nya kanaler nu!

Sleep tight!
 

Notering: Stor blodfläck på busshållplatsen i centrum, roliga cykelpositioner och gångstil hos "coola" killar. 

Obotligt trött

Jag sover och sover. Jag är alltid trött. Mitt liv är ungefär som "Hål i väggen" numer. Energin försöker jag hålla uppe med redbull och snus.

Imorgon är det lite elddop, jobbar morgon... vi får se om jag lyckas mota bort djävulen och ta kontroll över mig själv igen. Det ska bannemig gå!

Sedan kanske jag ska unna mig själv lite relax på Fyrishov.

Ikväll har mina grejer flyttat, imorgon flyttar jag! Fick hjälp av en snäll kollega att bära hela mitt bohag in i bilen å ut ur bilen.
Lägenheten består  nu av min (läs Palles) luftmadrass samt en bordslampa på golvet. Men det spelar ingen roll, för jag ska sova strax. 03.24 ringer väckarklockan. Cykla en kvart och sedan jobba.

Skicka lite positiv energi till mig så att jag kan slå ihjäl mina hjärnspöken! =)

See ya tomorrow!

Det är lustigt

Hej å hå! Vattenläckage i lägenheten hemma i Umeå. Idiotsnickarna som bytte diskbänken efter idotgrabbarna kopplade inte in diskmaskinen riktigt. Björn fick bokstavligt ösa upp vatten från golvet. Hoppas nu bara att det inte blir vattenskada och dyrt. Men tydligen hade baljan inte gjort sitt jobb och det är vatten bakom diskbänken till och med. Grr!

Holmsund har mycket fina hus! Jag vill bo vid havet!

Om en vecka har jag flyttat in i min nya lgh =) Den ligger superbra till! Jag längtar som en galning! Och sedan får jag åka till min älskling i Umeå =)

Det är konstigt - när man blir så lycklig av att tänka på bra saker - varför tänker man då så ofta på de dåliga? När jag tänker på Umeå och min lilla familj där hemma får jag fjärilar i magen och blommor i bröstet. Huvudet blir som en klarblå himmel en vacker höstdag.

Trots det ägnar jag dagarna åt att känna mig stressad och nedstämd. Konstant trött.

Jag behöver lära mig att bara tänka positiva tankar! =) Då kommer allt bli bra!

Lycklig kväll på er blogadicts!

ER

Jag förstår inte. I trailern för Cityakuten har trean i flera veckor kört att Neela är svårt skadad (sedan hon blev nedtrampad i sista avsnittet förra säsongen). Det var väl säsongsstart idag? Eller har jag fattat så fel?

Det hängde ju inte ihop? Hon jobbade ju på som vanligt. Vad har jag missat? Vad har trean missat?

Sen skulle jag se vad jag trodde var nästa avsnitt av Generation fett. Nähä, då kör man repris på det på snudd på bästa sändningstid. Men jag förstår inte! Löven faller ju från träden, det snöar i vissa delar av Sverige... när tänker TV sluta köra sommartablå?

Jag har blivit beroende av TV. Så idag köpte jag mig ett par träningsskor och rekade var jag kan träna. Mitt dilemma nu är om jag har råd att träna efter att jag köpt träningsskor? Hmm....

Å nu står EU-korren på fyran å rapporterar direkt från finansministermötet i Bryssel... men han står i en källare??? Ser ut som en huskällare? Han står under en trapp, uppstöttad av träballkar, stökigt i bakgrunden å väggar som ser spaklade ut. Fanns det inte något bättre ställe att stå på?

JAG ÄR FÖRVIRRAD!

Edsbyn

Bussresan mellan Bollnäs och Edsbyn tog nästan lika lång tid som tåget mellan Uppsala-Bollnäs. Okej, inte riktigt lika lång tid, men vi åkte bara på småvägar.

Skönt att vara här! Nu ska vi på affären och systembolaget, sedan kommer lilla syster. Äta gott å må gott är helgens tema.

Otroligt skönt med en dag extra. Dessutom får jag lite rena kläder på köpet.

Nu är det trevlig helg! =)

With love från Uppsala (rubriktorsk?)

Dagen började med Fyrishovbadets relaxavdelning. Bubbelbad, bastu, ångbastu och en helt underbar relaxbastu men dryga 40 grader, liggstolar och lätt läsbelysning. Mycket bra och prisvärt. För 95 kronor får man tillgång till relax, hela badhuset samt gym.

Dagen gick bättre än igår, baby steps. Men har fått dispans imorgon och åker till mamma för en långhelg med total avslappning. Nästa vecka blir jag kvitt morgonpassen och får jobba en hel vecka precis som vanliga människor.

Det senaste årets stress börjar ta ut sin rätt och det gäller väl att ta tag i det innan man går in i den berömda väggen.

Idag kom ett brev från försvaret, den 12 november klockan 11.00 ska Kita in på test =( Vill dom då ha henne så tar dom henne på stört! Grr. Måste se till att få semseter. Tänk att komma hem åsså är hon bara borta. Jag som blivit så kär i henne. Hoppas hoppas att hon inte klarar testen så att vi får behålla henne. Eller ännu bättre vore om hon klarar dem, men dom väljer att ta henne till avelstik. Då får vi fortsätta vara fodervärdar, men lämnar in henne några månader per år.

Nu är det bara dryga veckan tills jag får flytta. Eller okej då... en och en halv... men bra räknat så är det en vecka. Knappt =) Det kan bara bli bättre!

Sov så gott!

RSS 2.0