Första sändningen på nytt

Japp, så har jag gjort mina första två Luleåsändningar! Helt nytt system och helt annorlunda. Men likväl roligt. Andra dagen på inskolningen. Haha! Det följer trenden väl. Men nu gäller det att rappa på, för hon jag ska vikariera för fick sitt lilla barn idag.

Trivs i vart fall mycket bra och tror att det kommer att bli skoj. Jätte skönt att alla är så trevliga!

Gonatt!

Bagagelucka i huvudet

Det är inte skönt. En stor bula blev det och en konstant känsla av en väldigt stram håruppsättning.

Nu har jag börjat min inskolning på de nya systemen på jobbet. Till veckan ska jag gå dubbelt och lära mig allt. Det blir spännande! Nu kommer jag inte vara reporter alls, vilket ju är lite tråkigt, utan kommer vara deskreporter de dagar jag inte är programledare/redaktör. Dvs jag kommer att reka för hela regionen. Men det blir roligt att få gräva lite, det är inte ofta man hinner det som reporter.

Gårdagen innefattade en långprommis med Kita, godis, en baklucka i huvudet, god mat hos svägerskan med familj och en trevlig kväll hemma hos de samma.

Idag är jag slö och vill egentligen inte göra något alls.


Glada nyheter idag!

Jag har fått mamma vikariatet som programledare och redaktör, det som jag hoppats på =) Är jätte glad! Det ska bli både roligt och spännande. Börjar rätt snart dessutom =)

Och efter en galen morgon med tre inslag innan klockan åtta, så åkte vi ner till Härnösand för att hämta hem vår nylagade bil. Tack och lov behövdes inget motorbyte. Det var en bränd avgasventil på en cylinder som pajat. Dessutom blev det en ny kamrem och en tiotusenmilaservice. Går som ett schmäck!

Kom tillbaka till Umeå helt slutkörd, men fick mat hos svägerskan. Gott som vanligt!

Så idag har varit en bra dag! Ser fram emot kommande dagar i mitt liv =)

Kram från en nybliven gamling

RSS 2.0